Nick Tips: Fetch, Wobbly Worm og Dodge Ball

Vi i Nickelodeon elsker familiespill! Vi har derfor vært så heldige å få lov til å teste tre forskjellige spill med ulike spennende utfordringer!

Vi startet med spillet **Fetch**, der alle i familien må være hunder! Spillet inneholder 3 sett masker med lange tunger, så du og dine foreldre eller søsken kan konkurrere mot hverandre. Ned på alle fire, finn dine kjøttbein og legg de i skålen. Finn alle dine kjøttbein først og bli en vinner hund.

Synet vårt ble virkelig satt på prøve med **Wobbly Worm**! Mens ormen beveget seg fram og tilbake så skulle vi fange ormen med ringene våre. Den som fikk flest ringer på ormen vant. Den gyngende ormen hadde tre vanskelighetsgrader, sånn at alle kunne være med å spille.

Det siste spillet vi testet var **Dodge Ball**. Her må man være kjapp, tålmodig og ha god timing! Det gjaldt for hver enkelt spiller å få stablet alle sine seks baller fortest mulig, men man måtte samtidig passe på at spilleren sin på brettet ikke ble truffet av ballen på midten av banen sånn at hodet ramlet av!