Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE

I Starlink: Battle for Atlas leder du en heltemodig gjeng med stjernepiloter i kampen for å befri solsystemet Atlas fra Den glemte legionen. Ved hjelp av innovative modulære leker kan spillerne bygge og tilpasse unike stjerneskip for å takle alle utfordringer de står overfor i dette episke eventyret i en åpen verden.


UTFORSK ET ÅPENT OG DYNAMISK SOLSTYSTEM – Reis gjennom solsystemet Atlas og bli kjent med sju eksotiske planeter, som har ulike økosystemer, forskjellig dyreliv og mengder med hemmeligheter å oppdage.


BYGG OG TILPASS STJERNESKIP – Bruk en samling med vinger, skrog, våpen og piloter til å lage ditt eget, tilpassede stjerneskip. Koble de lekene til kontrollerbasen, så våkner de umiddelbart til liv i spillet.


OPPGRADER FLÅTEN – På reisen gjennom Atlas kan du utvikle pilotferdighetstrær, modifisere utstyr og oppgradere moderskipet for å få stadig større krefter og skape ditt eget eventyr.


LOKAL SAMARBEIDSDEL FOR TO SPILLERE – Du kan når som helst invitere en venn til kampen i en lokal samarbeidsdel på delt skjerm for to spillere.
STARTER PACKS
STARSHIP PACKS


PILOT PACKS


WEAPON PACKS