Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE

Vi syns alltid det er artig å høre om hva du syns om Nickelodeon, og noen tanker som mange har deler vi med andre her!Jeg vil vite mer om mine favorittserier!

Det var akkurat det vi trodde!! Derfor har vi sett til at du lett kan finne både bilder og tekster om alle våre serier her på hjemmesiden. Velg en av dine favoritter i sirklene lengst opp på siden!Hvordan vet jeg når mine favorittprogram sendes på TV?

Om du kikker på Nickelodeon så får du med jevne mellomrom rede på når de forskjellige programmene sendes. En har jo iblant mye annet å gjøre, og da kan du lett finne sendetidene her på hjemmesiden. Velg rubrikken "På TV" så kan du enten sjekke TV-guiden eller se hva som f.eks. sendes akkurat nå!Til hvilke tider sendes Nickelodeon?

Nickelodeon kan du se på TV hver dag fra 5 på morgenen til 22 på kvelden!Hvorfor er det så mange repriser?

Vi kan ikke forvente oss at du kikker på Nickelodeon hele dagen hver dag!! Det hadde ikke vært så bra om vi sendte en ny serie uten repriser, tenk om du skulle gå glipp av noe! Da er det ikke like lett og morsomt å henge med senere. Det er derfor man har repriser - slik at du ikke skal trenge å bekymre deg for å gå glipp av noe! Du kan gå ut og ha det artig med vennene dine, gjøre hva du vil! Nickelodeon er alltid der igjen for deg når du kommer tilbake.Jeg vil også kunne se Nickelodeon!!

Så moro!!! Gå inn og les mer om hva du gjør for å få Nickelodeon til TV-en din under lenken For foreldre, det er jo tross alt kanskje foreldrene dine som gjennomfører bestillingen senere!Hvorfor svarer dere ikke på brevene mine?

Vi skulle gjerne rukket å kunne gjøre det! Det er så mange som skriver, så vi får dessverre ikke tid til å skrive svar til alle, men vi leser alt og setter opp tegningene på veggene!! Vi er veldig glade for at så mange skriver til oss og gjør alt for å rekke å svare så mange som mulig!Hvorfor sender Nickelodeon utenlandske program med tekst? Kan ikke alt dubbes?

Det er dessverre både tidkrevende og en stor kostnad å dubbe alt. Vi har derfor valgt å dubbe alle programmer som retter seg mot våre yngste seere men derimot anser vi at de litt eldre kan henge med i tekstene. Dessuten kan man når man er litt eldre synes at det er litt rart med dubbede stemmer siden lyd og munnbevegelser ikke stemmer helt.Hvorfor vinner aldri jeg?

Det er bare barn som vinner på Nickelodeon, men som du kan tenke deg får vi TUSENTALS bidrag til hver konkurranse og som oftest er det ofte bare en vinner. Om du har konkurrert og ikke vunnet, ikke bli skuffet, men forsøk igjen!Kan jeg delta i samme konkurranse mer enn en gang?

Nei, dessverre ikke! Svarene dine legges inn i databasen vår og registreres bare en gang.