Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE

Nick Jr. kommer til Norge!

Dora, Team Umizoomi and the Bubble Guppies inviterer foreldre og de yngste barna inn i sin verden. Nå kan du få Nick Jr på norsk, hvis du er kunde av Canal Digital kabel eller Viasat. Klikk på Canal Digital eller Viasat nederst for mer informasjon.

I august kommer Nick Jr. til Norge. Denne kanalen for det yngste publikum i alderen 3-5 år, sender utelukkende på norsk og byr på et program som underholder de minste på en hensiktsmessig måte. Nickelodeon er det eneste multimedia underholdningsmerket på verdensbasis som utelukkende retter seg mot barn. I Norge har Nickelodeon over lang tid bygd ut sin sterke posisjon overfor barn i aldersgruppen 6–11 år. Nå kan også de yngste barna glede seg til et avvekslende program. Vil du lære deg et nytt språk med tegneseriehelten 'Dora Utforskeren'? Har du lyst til å oppdage de første matematiske hemmelighetene med lek og moro? Dette er ikke noe problem når du har Geo, Milli og Bot fra 'Umizoomi' til å hjelpe deg.
Om det er pedagogisk verdifulle serier eller underholdning med tegneserier, er Nick Jr. en kanal som barna har glede av samtidig som den utfordrer og inspirerer.

Klikk her for hvordan du kan få kanalen inn i din stue: canal digital, viasat