Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Robot & Monster

Pinball Mester // Snakk, Marf, Snakk
Monster får en ny spennende hobby som innebærer å kaste piggete baller på en assistent. Det gjør at rollene snus og Robot må nå være forsøkskaninen til Monster.
(Sesong 1 Episode 9)
Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Robot & Monster videoer du kan se på denne siden.

Robot & Monster Videoer

Monsters Store Utbrytning // Kampgutta

Sesong 1 - Episode 1
Monster er sjokkert over å oppdage at Robot har narret ham i løpet av sin ungdom. Monster bestemmer seg for å ta igjen med en forseggjort narrestrek. // Monster hjelper Robot med å oppnå hans livslange drøm om å spille i en Pole-O kamp.

Robot & Monster Bilder

Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr. Som kvalitetskontrollør på Blinking Light-fabrikken, så gjør Robot nøyaktig det han var designet til å gjøre. Monster er en evig optimist, lever etter Kardemommebyloven og mener at alle mennesker er snille innerst inne. Marf er Monsters kjæledyr - en sjarmerende liten fyr som ærlig talt bare er en metallboks på hjul. Som han sier det selv: denne tennpluggen er en "marf marf marf marf marf marf marf." JD er en veldig kul jente som elsker å tilbringe tiden sammen med motorsykkelen hennes som heter Spitfire. Ogo prøver stadig vekk å henge seg på Robot og Monster, noe som er ganske irriterende. Det virker ikke som han skjønner at han ikke er med i teamet. Gart er Robots arrogante og blærete storebror og sjef. Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr. Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr. Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr. Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr.

Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og er et selverklært geni, mens Monster er et morsomt og lykkelig monster. De to vennene bor sammen i en merkelig verden hvor det er helt naturlig at monstre og roboter er venner, og alle elsker bacon! Følg de to vennene på deres vei gjennom livet hvor de drar sammen på mange rare og spennende eventyr.

Previous
 • Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og...
 • Som kvalitetskontrollør på Blinking Light-fabrikken, så gjør Robot nøyaktig det han var designet ...
 • Monster er en evig optimist, lever etter Kardemommebyloven og mener at alle mennesker er snille i...
 • Marf er Monsters kjæledyr - en sjarmerende liten fyr som ærlig talt bare er en metallboks på hjul...
 • JD er en veldig kul jente som elsker å tilbringe tiden sammen med motorsykkelen hennes som heter ...
 • Ogo prøver stadig vekk å henge seg på Robot og Monster, noe som er ganske irriterende. Det virker...
 • Gart er Robots arrogante og blærete storebror og sjef.
 • Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og...
 • Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og...
 • Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og...
 • Robot & Monster er bestevenner, selv om de er ganske så forskjellige: Robot er laget av metall og...
Next