Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Lola & Virginia

Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Lola & Virginia videoer du kan se på denne siden.

Lola & Virginia Bilder

Denne vittige animerte komiserien handler om Lola, 12 år. Livet er ikke alltid enkelt for Lola når hun må ta hånd om sine nesevise søsken og utstå sin gale venneflokk. 

Hun ser på seg som områdets prinsesse, fram til Virginia stormer inn i hennes liv… Virginia er en overlegen unge som har alt: skjønnhet, all kjærestene hun vil ha, gode karakterer og søkkrike foreldre som nekter henne ingenting... 

Deres forhold blir snart preget av allianser, strategier og svik. Til sjuende og sist er Lola den snille jenta...men hun er ingen helgen!

Denne vittige animerte komiserien handler om Lola, 12 år. Livet er ikke alltid enkelt for Lola når hun må ta hånd om sine nesevise søsken og utstå sin gale venneflokk. Hun ser på seg som områdets prinsesse, fram til Virginia stormer inn i hennes liv… Virginia er en overlegen unge som har alt: skjønnhet, all kjærestene hun vil ha, gode karakterer og søkkrike foreldre som nekter henne ingenting... Deres forhold blir snart preget av allianser, strategier og svik. Til sjuende og sist er Lola den snille jenta...men hun er ingen helgen!

Previous
  • Denne vittige animerte komiserien handler om Lola, 12 år. Livet er ikke alltid enkelt for Lola nå...
Next