Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE

Edgar & Ellen Bilder

Ingen foreldre? Det gjør ingenting! 
Møt de 12 år gamle tvillingene Edgar og Ellen (Ellen er 2 minutter og 13 sekunder eldre), som bor i et trettenetasjers herskapshus i utkanten av Nod's Limbs.

Mens foreldrene er på ferie og reiser jorden rundt, bor barna sammen med et kjæledyr (en hårsåte med øyeeple) og tjeneren Heimertz. Herskapshuset ligger på en skraphandlertomt, som de har døpt "dingsekirkegården". 

Der kan de skape fantastiske innretninger til rampestreker, mens de går rundt i pyjamas og spiller hverandre små puss dagen lang!

Ingen foreldre? Det gjør ingenting! Møt de 12 år gamle tvillingene Edgar og Ellen (Ellen er 2 minutter og 13 sekunder eldre), som bor i et trettenetasjers herskapshus i utkanten av Nod's Limbs. Mens foreldrene er på ferie og reiser jorden rundt, bor barna sammen med et kjæledyr (en hårsåte med øyeeple) og tjeneren Heimertz. Herskapshuset ligger på en skraphandlertomt, som de har døpt "dingsekirkegården". Der kan de skape fantastiske innretninger til rampestreker, mens de går rundt i pyjamas og spiller hverandre små puss dagen lang!

Previous
  • Ingen foreldre? Det gjør ingenting! 
Møt de 12 år gamle tvillingene Edgar og Ellen (Ellen er 2 m...
Next