Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Game Shakers

Girl Power prisen
Babe og Kenzie er nominert til Girl Power prisen. Kenzie skjønner fort at prisutdelingen er laget for at programlederne skal få gå ut på flere dater, mens Babe gjør alt for å vinne trofeet.
(Sesong 1 Episode 16)
Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Game Shakers videoer du kan se på denne siden.

Game Shakers Videoer

Sky Whale

Sesong 1 - Episode 1
Babe og Kenzie's skoleprosjekt, Sky Whale, blir tilfeldigvis en viral videohit. Men når rappestjernen, Double G, skjønner at de bruker hans sang uten tillatelse, kommer han for å hente sin del av profitten.

Game Shakers Bilder

Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spill. Med profitten og vennene deres, Hudson, den verdenskjente rapperen, Double G, og hans sønn, Triple G, starter jentene sitt eget super kule mobilspill firma i Brooklyn. Nå må Babe og Kenzie gjøre firmaet til en suksess samtidig som de får gode karakterer på skolen. Showet fungerer på flere plattformer ettersom seerne ikke bare kan følge gjengens eventyr på skjermen, men også spille de siste spillene deres på Nick.com, Nick-appen og på sine mobile enheter. Alle vennegjenger har en leder, og i denne gjengen er lederen Babe. Hun er en knalltøff tolvåring som går sin egen vei og bryr seg ikke om hun må tråkke på noen tær for å komme frem. Hun er kreativ, selvsikker og kvikk i hodet. Kenzie mangler de sosiale ferdighetene til sin fysikkpartner-som-ble-foretningspartner-som-ble-venn Babe. Men det hun mangler i sosiale ferdigheter tar hun igjen i teknisk genialitet! Hun kan puste liv i hvilke som helst av Babes villeste spillfantasier. Alle som treffer Hudson lurer på hvordan en så søt gutt kan være så fjern. Han er den idelle forsøkskanin for alle spillkonsept og fullstendig imun mot stress. Hans karakteristiske latter slippes ofte løs i anspente situasjoner. Den verdenskjente rapperen Double G er akkurat så impulsiv og uforutsigbar som man forventer av en superstjerne. Han har endeløst med energi og enda mer penger! Double Gs sønn vokste opp reisende over hele verden sammen med kjendipappaen sin. Han har levd et utrolig spennende liv, men nå lengter han etter et liv som vanlig gutt og etter venner på egen alder. Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spill. Med profitten og vennene deres, Hudson, den verdenskjente rapperen, Double G, og hans sønn, Triple G, starter jentene sitt eget super kule mobilspill firma i Brooklyn. Nå må Babe og Kenzie gjøre firmaet til en suksess samtidig som de får gode karakterer på skolen. Showet fungerer på flere plattformer ettersom seerne ikke bare kan følge gjengens eventyr på skjermen, men også spille de siste spillene deres på Nick.com, Nick-appen og på sine mobile enheter. Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spill. Med profitten og vennene deres, Hudson, den verdenskjente rapperen, Double G, og hans sønn, Triple G, starter jentene sitt eget super kule mobilspill firma i Brooklyn. Nå må Babe og Kenzie gjøre firmaet til en suksess samtidig som de får gode karakterer på skolen. Showet fungerer på flere plattformer ettersom seerne ikke bare kan følge gjengens eventyr på skjermen, men også spille de siste spillene deres på Nick.com, Nick-appen og på sine mobile enheter.

Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spill. Med profitten og vennene deres, Hudson, den verdenskjente rapperen, Double G, og hans sønn, Triple G, starter jentene sitt eget super kule mobilspill firma i Brooklyn. Nå må Babe og Kenzie gjøre firmaet til en suksess samtidig som de får gode karakterer på skolen. Showet fungerer på flere plattformer ettersom seerne ikke bare kan følge gjengens eventyr på skjermen, men også spille de siste spillene deres på Nick.com, Nick-appen og på sine mobile enheter.

Previous
 • Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spil...
 • Alle vennegjenger har en leder, og i denne gjengen er lederen Babe. Hun er en knalltøff tolvåring...
 • Kenzie mangler de sosiale ferdighetene til sin fysikkpartner-som-ble-foretningspartner-som-ble-ve...
 • Alle som treffer Hudson lurer på hvordan en så søt gutt kan være så fjern. Han er den idelle fors...
 • Den verdenskjente rapperen Double G er akkurat så impulsiv og uforutsigbar som man forventer av e...
 • Double Gs sønn vokste opp reisende over hele verden sammen med kjendipappaen sin. Han har levd et...
 • Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spil...
 • Babe og Kenzie er to 12 år gamle jenter som lager et mobilspill som blir årets mest populære spil...
Next