Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Bella and the Bulldogs

Personlig Foul
Troy hjelper laget sitt med å tulle med The Bulldogs før en stor kamp. Når han ser at lagkameratene spiller ufint må han bestemme seg for hvor han har lojalitet.
(Sesong 2 Episode 5)
Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Bella and the Bulldogs videoer du kan se på denne siden.

Bella and the Bulldogs Videoer

Fersking-QB Del 1

Sesong 1 - Episode 1
Drømmen til Cheerleader Bella blir virkelig når hun får muligheten til å bli QB på skolens fotballag. Laget gjør alt de kan for å få henne til å gi opp, mens Bella gjør alt hun kan for at drømmen skal gå i oppfyllelse.

Bella and the Bulldogs Bilder

Cheerleader Bella's drøm blir virkelighet når hun får bli med på opptaksprøven for ny QB på skolens fotball lag. Laget gjør alt de kan for å få henne til å gi opp, så Bella må kjempe for å oppfylle drømmen sin. Bella er en smart, selvsikker og opptimistisk tennårings-jente som elsker alt som har å gjøre med amerikansk fotball! Hun er også The Bulldogs nye quarterback! Sophie er cheerleader og Bellas bestevenninne. Hun har en temmelig kort lunte, men det hadde vel du også hatt om du vokste opp med ni brødre? Hun er loyal og Bellas beste rådgiver når det kommer til gutter. Pepper er Bellas hyperaktive venninne. Hennes skyhøye energinivå er utrolig praktisk på cheerleader-laget, men kan noen ganger bli litt vel overveldende... Troy var quarterback for The Bulldogs før Bella kom på laget. Men han er ikke bitter! Neida, ikke det minste! Ok, han er skikkelig bitter. Troy liker å følge sine egne regler, men innerst inne har han hjertet på riktig sted. Sawyer er en moderne cowboy og The Bulldogs Texas-ekspert. En Texpert, om du vil. Han elsker livet på gården og er alltid parat til å hjelpe sine venner med gode råd, selv om hans country-ordspråk ikke alltid gir helt mening... Newt er ikke særlig stor. Så hvordan endte han opp på The Bulldogs? Det er ganske enkelt - faren hans tvang han. Men det han ikke har i høyde tar han igjen i intelligens. Cheerleader Bella's drøm blir virkelighet når hun får bli med på opptaksprøven for ny QB på skolens fotball lag. Laget gjør alt de kan for å få henne til å gi opp, så Bella må kjempe for å oppfylle drømmen sin. Cheerleader Bella's drøm blir virkelighet når hun får bli med på opptaksprøven for ny QB på skolens fotball lag. Laget gjør alt de kan for å få henne til å gi opp, så Bella må kjempe for å oppfylle drømmen sin.

Previous
  • Bella er en smart, selvsikker og opptimistisk tennårings-jente som elsker alt som har å gjøre med...
  • Sophie er cheerleader og Bellas bestevenninne. Hun har en temmelig kort lunte, men det hadde vel ...
  • Pepper er Bellas hyperaktive venninne. Hennes skyhøye energinivå er utrolig praktisk på cheerlead...
  • Troy var quarterback for The Bulldogs før Bella kom på laget. Men han er ikke bitter! Neida, ikke...
  • Sawyer er en moderne cowboy og The Bulldogs Texas-ekspert. En Texpert, om du vil. Han elsker live...
  • Newt er ikke særlig stor. Så hvordan endte han opp på The Bulldogs? Det er ganske enkelt - faren ...
Next