Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Blaze og Monstermaskinene

Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Blaze og Monstermaskinene videoer du kan se på denne siden.

Blaze og Monstermaskinene Videoer

Blaze blir berømt

Sesong 1 - Episode 1
Blaze og AJ blir introdusert til Monstermaskin-verdenen. Men når trucken Crusher bruker skitne triks for å prøve og vinne mesterskapet - Race, gjør Blaze alt han kan for å hjelpe vennene sine og vinne over Crusher.

Blaze og Monstermaskinene Bilder

Blaze og AJ blir introdusert til Monstermaskin-verdenen. Men når trucken Crusher bruker skitne triks for å prøve og vinne mesterskapet - Race, gjør Blaze alt han kan for å hjelpe vennene sine og vinne over Crusher. Blaze er Axlebyens største helt og nummer én på banen! Rask, fri for frykt og uovervinnelig, mye takket være hans Blazing Speed! Ikke nok med det, han kan også tenke fort! AJ er Blaze sin beste venn og sjåfør. Han er 8 år gammel og søker spenning i alt som kan kjøre fort, fly høyt og lage et stort rabalder. AJ er en teknologisk ekspert som kan masse om forskjellige maskiner og hvordan de fungerer. Gabby er en 9 år gammel mekaniker med seriøs kjennskap til monsterbilene. Hun er eieren av Axlebyen's garage og bilvask, som er Blaze og monstervennenes yndlingssted og møtepunkt. Blaze sin erkerival Crusher, er en egonomisk traktor-trøkk som gjør alt han kan for å knuse de andre racerbilene før mållinjen. Å jukse er Crushers spesialitet, og når det gjelder det å vinne er det ingen triks som er for barbariske for Crusher. Pickle er Crushers overentusiastike og nokså forbigåtte partner. Han er en mini-monsterbil, og har gitt seg selv oppgaven å være Crushers manglende samvittighet. Desverre for Pickle går hans gode råd inn det ene øret på Crusher og rett ut det andre igjen. Darington er den ultimate akrobatiker. Han elsker å gjøre sine utrolige triks og stønt, selv om han sjeldent lander riktig. Stripes er en angripslysten tigerbil som alltid er klar for action. Med sitt karakteristiske brøl hopper han forover og kaster seg ned som en katt! Han er også kjempeflink til å hoppe og klatre. Halvt monstermaskin, halvt dinosaur. Zeg er Blazes prehistoriske bestekompis, og hans favoritting å gjøre er å knuse og smadre. Men tross hans brutale tendenser har Zeg et mykt indre, med en fortrolig væremåte og elskverdig latter. 
Starla er ei skikkelig bondejente og monstermaskin. Som lassoekspert er hun rask med sine kunster på racerbanen. Starla har en utpreget personlighet, og hun har alltid lyst til å uttrykke seg selv.

Previous
 • Blaze er Axlebyens største helt og nummer én på banen! Rask, fri for frykt og uovervinnelig, mye ...
 • AJ er Blaze sin beste venn og sjåfør. Han er 8 år gammel og søker spenning i alt som kan kjøre fo...
 • Gabby er en 9 år gammel mekaniker med seriøs kjennskap til monsterbilene. Hun er eieren av Axleb...
 • Blaze sin erkerival Crusher, er en egonomisk traktor-trøkk som gjør alt han kan for å knuse de an...
 • Pickle er Crushers overentusiastike og nokså forbigåtte partner. Han er en mini-monsterbil, og ha...
 • Darington er den ultimate akrobatiker. Han elsker å gjøre sine utrolige triks og stønt, selv om h...
 • Stripes er en angripslysten tigerbil som alltid er klar for action. Med sitt karakteristiske brøl...
 • Halvt monstermaskin, halvt dinosaur. Zeg er Blazes prehistoriske bestekompis, og hans favoritting...
 • Starla er ei skikkelig bondejente og monstermaskin. Som lassoekspert er hun rask med sine kunster...
Next