Lukk

Visste du at din
nettleser
må oppdateres? Den fungerer ikke på vår hjemmeside.

Velg en nettleser

GÅ TILBAKE
SNU SKJERMEN FOR Å SPILLE
Original

Sanjay & Craig

Skatedogs! // Susan Spøtti
Sanjay, Craig, og Hector lurer seg inn i et fantastisk skatecrew. // Megan forkler seg som en guttejente for å overbevise Sanjay om å være hennes partner i en dansekonkurranse.
(Sesong 1 Episode 18)
Denne videoen er på ferie. Men det finnes andre Sanjay & Craig videoer du kan se på denne siden.

Sanjay & Craig Bilder

Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som bestemmer seg for å bli de kuleste og tøffeste gutta i nabolaget! Sanjay & Craig er laget av Jim Dirschberger, Jay Howell og Andreas Trolf, og produsert av Nick-veteranene Will McRobb og Chris Viscardi (som også produserte The Adventures of Pete&Pete og Alvin og gjengen). 12-år gamle Sanjay er hovedpersonen i denne serien: han er superhelten og står bak de aller fleste tingene som skjer i serien. Han er fryktelig entusiastisk og vil helst gjøre alt mulig på en gang, selv i situasjoner der han helt klart ikke vet hva han gj Craig er en snakkende slange og også Sanjays beste venn. De møtte hverandre tilfeldigvis i en dyrebutikk og har nå formet et interessant vennskap. Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som bestemmer seg for å bli de kuleste og tøffeste gutta i nabolaget! Sanjay & Craig er laget av Jim Dirschberger, Jay Howell og Andreas Trolf, og produsert av Nick-veteranene Will McRobb og Chris Viscardi (som også produserte The Adventures of Pete&Pete og Alvin og gjengen). Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som bestemmer seg for å bli de kuleste og tøffeste gutta i nabolaget! Sanjay & Craig er laget av Jim Dirschberger, Jay Howell og Andreas Trolf, og produsert av Nick-veteranene Will McRobb og Chris Viscardi (som også produserte The Adventures of Pete&Pete og Alvin og gjengen).

Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som bestemmer seg for å bli de kuleste og tøffeste gutta i nabolaget! Sanjay & Craig er laget av Jim Dirschberger, Jay Howell og Andreas Trolf, og produsert av Nick-veteranene Will McRobb og Chris Viscardi (som også produserte The Adventures of Pete&Pete og Alvin og gjengen).

Previous
  • Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som be...
  • 12-år gamle Sanjay er hovedpersonen i denne serien: han er superhelten og står bak de aller flest...
  • Craig er en snakkende slange og også Sanjays beste venn. De møtte hverandre tilfeldigvis i en dyr...
  • Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som be...
  • Denne 2D-animerte serien (20 episoder) handler om en gutt og slangen hans - to bestevenner som be...
Next